söndag 29 april 2012

Wild West Steakhouse

I fredags skulle vi ta ett besök på det nya burgarstället på Aspholmen. Stället heter Enelly's och vi hade peppat upp oss på de tidiga rykten vi hade hört. Tyvärr kanske skapat oss en lite väl önskemässig bild av vad som borde erbjudas.

Hur som helst så blev vi varnade innan vi hann ge oss av med övertygande argument som att det bara var en dyr kopia på sibylla, max och donken som inte ens tog kort. Det var en bra bit i från den lätt drömmande bilden av ett riktigt burgarhak där man serverar riktiga burgare i en drive in. Ja lite som ett drive-in pitchers.

Så i sista sekunden lade vi om kursen till ett annat nytt ställe relativt nära varandra. Nämligen Wild West Steakhouse. Och det blir en helt egen historia.

Mycket kan man då säga om Wild West men utan intryck blev vi då inte! Vi beställde in en varsin burgare. Min sambo beställde en Wild West Special (Dubbelcheddar-cheese,
wild west BBQ sås & bacon)
och jag beställde en The Mighty Bison.
(Bisonburgare med cheddar cheese, sallad, tomat, lök, aioli & hamburgedressing
). Burgarna var riktigt bra och serverades medium-rare, precis som burgarna ska vara. Berget av lökringar och grillad majs kändes också helt rätt. Men att det sen blev det lättöl eller läsk för att stället inte sälja alkohol innan 20.00 är otroligt b.

The Mighty Bison

Wild West Special



Men när det kommer till det andra än maten så har stället en hel del förbättringspotential. Tex:
  • Utsikten från fönstret är en dinosaruie! (Känns fel)
  • Om man kollar förbi dinosaurien ser man bara ett värmeverk. (Lika fel det)
  • Dansen servitriserna gjorde till banjo-disco var antagligen genial eller ofantligt tacky. (Avgör själv)

Tips till Wild West:
  • Spika igen alla fönster, i sann sandstorms stil
  • Byt lokal, så ni kan kränga bärs och vin
  • Sänk priserna 20-30 kr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar